Υποψήφιος πρόεδρος ο Alice Cooper: Κατάργηση μολυβιών, βιβλίων και selfies στο κυβερνητικό του όραμα

Με δέκα συνολικά ασύλληπτες προγραμματικές εξαγγελίες, ο Alice Cooper ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Ένας ταραγμένος άνθρωπος για ταραγμένους καιρούς» ανακοινώνει μέσα από την προσωπική του σελίδα και καταφέρνει αν μη τι άλλο να προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη και ιδιαίτερα στους θαυτμαστές του.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις προγραμματικές του θέσεις στο θρυλικό Lemmy, κατά κόσμο Ian Frazer Kilmister, τραγουδιστή, μπασίστα και εκ των δημιουργών των Motörhead, ζητώντας τη μετονομασία του Big Ben σε «Big Lemmy».
alice usa
Ζητά ακόμα την επιστροφή του Brian Johnson στους AC/DC, την κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, αλλά και την απαγόρευση των selfies.
Προτείνει την εισαγωγή του Groucho Marx στο χαρτονόμισμα των 50 δολαριών, αλλά και νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Peter Sellers στην Μεγάλη Βρετανία.
Μιλά σε όλους όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν την Hillary Clinton ή τον Donald Trump τονίζοντας πως «αν θέλετε να στηρίξετε μια πλατφόρμα δράσης που πραγματικά μετράει, τότε στηρίξτε τη δικιά μου»

Αν και… άργησε να μπει στην κούρσα, αν μη τι άλλο τα επιχειρήματά του φαίνονται πιο πειστικά από εκείνα των άλλων δύο υποψηφίων.

Μέσα στο κλίμα αυτό το «Elected«, ιστορικό και συνάμα επίκαιρο κομμάτι του τραγουδιστή, το οποίο έχει μάλιστα συμπεριληφθεί σε σχετικό Playlist της Warner, αποκτά σίγουρα μια ιδιαίτερα συμβολική αξία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s